Tommyskök&catering

Meny

 


Grekisk buffé

 

Förrätter
(min 8 personer/rätt)

Laxpaté med örtagårdsdressing och plocksallad 63:-
Räkbakelse med dill pepparrottoppad med löjrom 72:-
Stekt inlagd strömmingsfilé med västerbottensost och löjroms cremé fraiche 62:-
Gravlaxrulle fylld med philadelfiaost serveras med en lime & honungsdressing 62:-
Renssteksmousse på tunnbröd med plocksallad och friterad svartrot 65:-
Klassisk löjromstoast med rödlök och cremé fraiche 100:-
Halvgratinerad hummer thermidor med tryffeldoftande vitvinssås och färska champinjoner dagspris

 
Soppor (min 10 personer/rätt)  
Musselsoppa med färska musslor som smaksatts med gräslök och saffran 80:-
Murkelsoppa med örtgratinerat bröd 80:-

 
Varmrätter fisk (min 8 personer/rätt, bröd, smör och sallad ingår)
 
Västerbottensostgratinerad laxfilé med dillcremésås och potatispuré smaksatt med färska örter 160:-
Vitvinspocherad rödtunga med saffranssås och smörstekta färska champinjoner 195:-
Halstrad rödingfilé med gräddkokt purjolök serveras med mandelpotatispuré 225:-
Laxfärserad äkta sjötunga filé med champagnesås och smörkokta sockerärtor, kokt potatis dagspris

 
Varmrätter fågel (min 8 personer/rätt, bröd, smör och sallad ingår)  
Kycklingfilé med dijonsås och wokade grönsaker,serveras med potatisgratäng 160:-
Rosastekt vildandbröst med brynta champinjoner och bacon som serveras med riojasky & rotsakskaka 205:-
Fasanbröst fylld med färska örter, päroncognacsky och gräddkokta kantareller. Serveras med strimlad potatis 215:-

 
Varmrätter kött  (min 8 personer/rätt, bröd, smör och sallad ingår)
 
Vår erkänt goda fläskfilé med bearnaisesås och pepparsås serveras med potatisgratäng 150:-
Entrecôte med rödvinssky och rödlökssmör serveras med råstekt vitlökspotatis 220:-
Helstekt oxfilé med cognacsås och wokade grönsaker serveras med potatisgratäng 230:-
Kalvfilé med kantarellsås och lökfräst haricotvertes serveras med strimlad rotfruktspotatis 275:-
Renmedaljoner med murkelssås och smörstekt svamp serveras med mandelpotatispuré 315.-
   
Kalla tallrikar (min 10 personer/rätt)  
Rostbiff, glacerad kycklinglår, skinka, potatissallad, sallad, smör och bröd 145:-
Helstekt marinerad biffrad med vitlöksdressing och potatissallad smaksatt med dijonsenap,
inklusive sallad, smör och bröd
165:-
Skagencanapé, laxpaté med saffrans creme fraiché, marinerad fläskfilé med örtbearnaisesås,
potatis och lökquiche, sallad, smör och bröd
175.-
   
Norrlandstallrik (min 10 personer/rätt)  
Marinerad stekt strömming, västerbottensost, löjromscanapé, laxrulle fylld med färska örter och
creme fraiché, tjälknöl, rensteksmousse på tunnbröd, mandelpotatissallad med rödlök och dill
195:-
   

Våra Pajer (pajerna beräknas som 3 port/paj med 26 cm diameter och är inkl. sallad, smör och bröd)

 
Bacon- och lökpaj
72:-
Laxpaj med purjolök
75:-
Tomat- och fetaost paj 69:-
Skinka och ädelostpaj 75:-
Tacokryddad köttfärspaj 72:-
   
Sallader (min 10 personer/rätt, bröd, smör och sallad ingår)  
Kycklingsallad med ris, majs, ananas, gurka, tomat & isbergssallad 80:-
Räksallad med isbergssallad, gurka, tomat, ägg, sparris & champinjoner 90:-
Pastasallad med skinka, pasta tricolore, rödlök, isbergssallad, gurka, tomat & majs 75:-
Till salladerna kan man välja mellan Vitlöksdressing, Rhode Island eller Currydressing  
   
Dessert
 
Mandeltårta med vispad grädde 35:-/bit
Krämig chokladtårta med grädde 35:-/bit
Pannacotta med passionsfruktsalsa 45:-
Vit och mörkchokladmousse i glas 45:-
Glass med hjortron 115:-
Tirramisu, italiensk kaffetårta 60:-

Leveransavgift 250:- inom Piteå.
Cateringboxar lämnas tillbaka tömda på mat och ursköljda annars debiteras 500:-

javascript:printa();